Followers

Tersimpul Janji Antara Kami :

Daisypath Anniversary tickers

Terlafaz Ijab & Kabul Bersama :

Daisypath Anniversary tickers

Bukti Cinta & Anugerah Ilahi :

Lilypie Pregnancy tickers

Thursday, May 19, 2011

QUESTBOOK

Huhuhu...saye tengah cari Questbook... untuk my wedding day..questbook ni fungsinye ialahhh... :

untuk kenang2an.. ^_^ bila quest datang majlis, diorang sume ni akan singgah kat meja questbook, then signnnn! pastu diorang akan tulis ape2 yang diorang suke tentang pengantin..hehe..oii..janganla tulis yang bukan2 lak..ni khas untuk pengantin, so biasanya quest akan tulis wish diorang utk pengantin kat dlm buku tuu..

plannye nak tempah je questbook..google punye google memang banyakkk..tapi mostly x available..dah full katenye..huhuhu..sedeyyyy... so nampak gayanya, kena buat sendirilaaa... idea lak xde..majlis dah x lama..adeh... sblm ni google questbook makers, skrg ni kena googleidea utk buat questbook sendiri lak..huhu...

adela beberapa picture yang berkenan di hati..boleh gak kalau ikut idea2 omputih ni..yang penting aku ADA QUESTBOOK YANG COMEL!

cantik,kannnnnn???
inipun cantik...huhuhu...

nak kena google lagi pasni..sambil2 buat cheesecake ni..so xle leka sgt ! i'll be right back! hehehehe...

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...