Followers

Tersimpul Janji Antara Kami :

Daisypath Anniversary tickers

Terlafaz Ijab & Kabul Bersama :

Daisypath Anniversary tickers

Bukti Cinta & Anugerah Ilahi :

Lilypie Pregnancy tickers

Monday, March 28, 2011

All bout wedding..part I


huuuuuuuuuu !!!!! (menjerit sambil pegang kepala!)
Now da bulan 3! e.eh.. da nak abespunnnnn.... adehh... cene ni??? 
Aku???
Preparation???
Wedding???
Setel dah semua???

Waaaaaa.... BELUMMM!!! huhh...dulu asek berangan nak kawen.. sekarang ni, bila da betul2 nak kawen, menggelabah... yela, mane taknye... too many things nak kena prepare! @_@
Mase bertunang haritu, aku rase lambat lagi nak kawen...gap banyak lagi..(rilek jekk...)
Tup...tup.. lagi 3 bulan nak kawen.. 
Bukan sedihlaaaaaa!!! apela korang ni..huuu.. Tapi NERVOUS... sejuk tangan2 ni bile fikir tau x...
Korang nak tau sebab ape aku rase nervous ekk...ok, xpe2.. aku boleh listkan sebab musababnye :

1. barang hantaran belum lengkap
2. baju nikah x cari lagi..huu..aku plan nak buat sendiri baju nikah, so pas kawen boleh pakai..takla rugi duit,kan?
3. catering x fix lagi
4. list doorgift x buat lagi, kesnya xtau nak kasi mende kat tetamu..uhuk3...
5. homestay x dapat lagi..aku kawen ngan orang jauh..so kna cari homestay paling sikit 3 buah..

5 sebab dahla ekkk... makin sejuk tangan aku ni bila tulis banyak2.. sebab makin banyak aku fikir..huuu...

So ape perlu aku buat???
encik tunang cakap, kna listkan barang2 hantaran dulu..
Ok, for da 1st step, aku akan listkan barang2 hantaran kat next entry.
Selain aku dapat buat checklist, korang yang bakal2 nak kawen tu punnnnn boleh tengok list ni.. ^_^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...