Followers

Tersimpul Janji Antara Kami :

Daisypath Anniversary tickers

Terlafaz Ijab & Kabul Bersama :

Daisypath Anniversary tickers

Bukti Cinta & Anugerah Ilahi :

Lilypie Pregnancy tickers

Monday, December 20, 2010

Azam Tahun Baru...

2011 x lame lagi dah ! Azam 2010 alhamdulillah terlaksana banyak yang dah tercapai..
untuk 2011 lak, ape yang aku nak ek???
macam banyak jer..huhu ~~~
but, among the most important things yang aku nak capai utk 2011 ni ialah ....

nak jadi hamba-Nya yang taat akan segala perintah..
nyah kau syaitan yang direjam...

bab duniawi lak :

1- nak KAWEN...hehe..  x sabar rasenye nak berumahtangga.. ^_^
2 - nak jadi anak yang lebih solehah & bakal isteri yang solehah.. (amin..)
3 - BLACKBERRY Torch 9800...nakkk ~~
4 - nak beli kereta
5 - nak beli rumah
6 - nak bukak kedai kek & butik pelamin sendiri
7 - nak gi umrah bersama keluarga & bakal hubby
8 - nak Nikon DLSR
9 - nak jadi JUTAWAN...hohoho..

*** macamana susah sekalipun, aku nak jugak semua azam2 aku ni tercapai..huhuhu...
aminnnn....

orang tua2 kata, berangan dulu nanti jadi kenyataan..x salah berangan, tapi biarlah logik,kan..hehehe..
jangan lak berangan mcm mat jenin..buang karan jek...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...