Followers

Tersimpul Janji Antara Kami :

Daisypath Anniversary tickers

Terlafaz Ijab & Kabul Bersama :

Daisypath Anniversary tickers

Bukti Cinta & Anugerah Ilahi :

Lilypie Pregnancy tickers

Thursday, November 5, 2009

Survey2 Pelamin BerTunang


Hohoho... Jap tadi duk browse2 pelamin2.. sambil fikir2 pelamin cene ek nak guna untuk majlis bertunang... Dulu kakak amek ngan Abg Zul (ZUL MEMPELAI). Satisfied gakla ngan hiasan pelamin Abg Zul buat.

Pelamin yg Abg Zul siapkan utk my sister. Cute je,kan? Guna bunga sundal malam. Wangi sgt..

So, sekarang ni my turn la pulak... hehehe... sebenarnye date x pilih lagi, just buat preparation awal2. So, nanti xlah kelam kabut. Mase browse2 tadi, adelah beberapa design pelamin yang berkenan di hati nie.. Rase nak share gak ngan korang. Kalau ade yang berkenan tu,silalah komen ye..hihihi..bolehlah dijadikan panduan nnti.. :)

randomly pick, x ingt blog sape. But, nice gile..simple!

Ni pun ok..

Rasa mcm puteri kayangan lak kalau buat pelamin camni,kan? i like.....

This one memang menjadi pujaan ni... huhuhu...dari butik PUTERIS. Memang cantik giler!!!
Tapi, mesti mahal gile ek...^_^

Note : Pening jugak nak pilih.. hihi... nak guna fresh flower ke, bunga plastik je ek...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...