Followers

Tersimpul Janji Antara Kami :

Daisypath Anniversary tickers

Terlafaz Ijab & Kabul Bersama :

Daisypath Anniversary tickers

Bukti Cinta & Anugerah Ilahi :

Lilypie Pregnancy tickers

Saturday, August 15, 2009

Fuhhh....

Hmmm...tak lame lagi masuk bulan posa dahhh! kejap je rase..kalo dulu tibe je bulan posa, mesti kejenya nak rest je..hehehehe.. yela,dulu time blajar lg. Balik kelas je ,mesti landing kat katil sambil layan movie ke, bual2 ke, tidooooooo ke...hehehe.. Tapi,itu dulu...Skrg dah x boleh lg da..Skrg time utk cari duit..huhu..So, bulan posa la masanya utk mencari sumber pendapatan. Ngeh3...Yela, namapun kejenya buat kek. Skrg ni dah penuh order utk cookies raya.Padahal, raya lambat lg.hehehehe..Pas bulan posa lagila letihh..Sibuk ngan order kawen lak..huhu..

(my kitten nak interframe jap...diapun letih jgk...letih makan..huhu)

Apa2pun, thanks to all sebab tak putus2 order ngan saye. And to my new customer, arap2 korang dpt jadi my regular customer nanti ye. :D

P/s : Sesapa yang minat ngan baking2 kek ni, and berminat nak keje part time ngan saye, sms tau..hihihi..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...