Followers

Tersimpul Janji Antara Kami :

Daisypath Anniversary tickers

Terlafaz Ijab & Kabul Bersama :

Daisypath Anniversary tickers

Bukti Cinta & Anugerah Ilahi :

Lilypie Pregnancy tickers

Thursday, April 16, 2009

Melangkah Ke Ri-Yaz Heritage Resort & Spa

3 @ 4 hari lepas saye dpt call dari seseorg. Huhuhu.. Ingtkan sape, rupe2nye dari Cik Sya ( Sales Executive) Riyaz. Sopan tutur katenya menjemput saye untuk menyertai satu event di Riyaz, iaitu ' BRIDAL FAIR ' . Huhu.. Katenye nak saye pamerkan wedding cupcakes time event tu berlangsung. Segan + Risau ... Mcm2 rasa ade... Hehehe... Yela, event tu dgr katenye bukan calang2 event ... Huhu... Tapi,inilah peluang untuk saye kembangkan bisnes,kan??? Sayepun dgn rendah diri menerima offer dari cik Sya. Yg plg best, dapat free booth tuuuu! Besar lak ruangnye. 11 kaki x 11 kaki. Seronok2!

So, baru2 ni sebelum buat 1st date ngan cik Sya, beliau request beberapa pcs cuppies for sample.


Signboard Ri-Yaz Heritage ... Huhuhu... Debar2 ....

Ni sample cuppies utk cik Sya!

Pintu Gerbang dah nampak dahhh... Huhuhu...

Haaaaa... Dah sampai!!! Cantik,kan??? Rugi korang x stay kat Ri-Yaz ni. BEST!
5 STAR HOTEL!



Tadi lak baru habis 1st meeting kat Ri-yaz. Seronok jgk dapat kenal ngan owner butik2 pengantin kat KT ni, and with photographer2, make up2 'artist' ... hihihi.. saye sorg je nmpk mcm budak kecik. Hahahaha! Awet muda gitu! Time dgr taklimat meeting event td, darah gemuruh dah naik ke kepala. huhuhhuu... Mmg besar event ni.. Akan ade 7 pelamin dalam hall nanti, berserta booth2 yg berkaitan alam perkahwinan. Hehehe..termasuklah booth saye! Tadi cabut2 undi, dapatla booth dekat dgn main stage! Huhuhu... Best2!

Ni serba sedikit details event (nanti saye akan update lg,yer!) :

Event : BRIDAL FAIR
Location : Ri-Yaz Heritage Resort & Spa
Date: 24 & 25 april 2009
Time : 9am - 9pm

MASUK ADLAAH PERCUMA!!!!DATANG TAUUUU!!!!

* MEGA SALES CUPCAKES AKAN BERLANGSUNG DI BOOTH FARINME CUPCAKES!!! TESTER TURUT DISEDIAKAN!!!MAKANLAH PUAS2 NANTI!!!





1 comment:

  1. nak tanya, macam mana nak pergi Ri-yaz dengan kereta? boleh pandu ke tau naik ferry?? 10Q!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...