Followers

Tersimpul Janji Antara Kami :

Daisypath Anniversary tickers

Terlafaz Ijab & Kabul Bersama :

Daisypath Anniversary tickers

Bukti Cinta & Anugerah Ilahi :

Lilypie Pregnancy tickers

Thursday, April 16, 2009

Jalan2 ngan Si Dia!!!

Lamenye x update blog ni.huhu...maklumla asek bz je manjang skarang ni. Ni pun kebetulan teringt .. "E'eh!Aku ade blog personal laaa...???" Hahaha..cam senget je...

Ni nak story sket kesah saya mase sambut my besday kat KL bersama yg SI DIA..Hahaha... Dah lame x turun KL, so plannye besday ke-25 ni nakla sambut kat KL. (macamla sebelum ni sambut kat tempat lain??) Sronok gile time tuu.. Hihihi... Malam nak masuk besday tu, kitorg gi jalan2, tgk wayang. Cam beselaa.. Layan cite ganas2, tembak2 sket ---> cite the rock blakon, x ingt dah title & lagi satu cite TAKEN. Hahahaha... ( X romantik lgsung!).

Esoknya,kitorg plan nak gi jalan2 kat sekitar KL. Tempat feveret kitog ialah kat LOYAT!hihihi..Leka gile tengok gadget2 kat sane. Kalo dulu time study2 lg, kitorg mesti beli sumthing kat situ. Tapi aritu ramai gile manusia...Kitorg blahlaaa...Huhuhu... Dah lama tak gi Times Square!!! Ape lagi,kitorg jenjalan lak kat sane! Yg plg best, kitorg terjumpa satu spa ni! Unik gilerrr! Bukan calang2 spa tauuu!!! Pekerja Spa tu adalah ikan! Hohoho... mengikut owner spa tu, bilangan ikan dlm spa tu melebihi 10 000 ekorrr... Huhu.. Bayangkanlah... Besar2 ikannye.. Keje diorg ni membersihkan sel2 kulit mati yg ada di kaki kite... Sambil2 urut2, gigit manje gituu.. Hahaha! Dasat siottt...


Nilaa Spa yang saye ckp kan tuu... Best!
RM20 jerrr utk urutan selama 30minit...

Sebelum masukkan kaki dalam kolam ikan, kite wajib basuh kaki dulu dgn sabun khas. Karang saket lak ikan2 tu.. Haha..


Pemandangan dalam kolam @ spa ikan tu.. Selam je kaki dalam ni..confirm korang nangess... Hahahaha!!!

Mase saye masukkan kaki dlm kolam tu, mak aihhhh!!!! GELI GILERRRR!!! Boleh si dia ni gelakkan.... Sebab saye nanges... Huhu... Serius geli giler... Terasa ikan2 tu gigit tapak kaki kite tauu... Eiii... Mmg nangeslaa jawabnye! Owner spa pun gelakkan same.. Cess..Mmg jahat sungguhhh! Susah jgk nak tahan kaki lame2 dlm spa tu.. Tapi si dia ni mentennn jerrr... Lame2 seronok pulak.. Hehe... Korang akan dapat Teh Herba FREE time buat spa kaki tu..


Nilaa ikan2 jahanammm tuuu.... Cesss... Seronok gile diorg ni gigit2 kaki orangg...

Aquarium kat Spa ni, terletak kat entrance. Ade NEMO kat dalam, tapi die nyorok! Malu kot! Tu tinggal sepupu dia jer..Huhhu..




Ni video Dr. Fish Spa yang tgh urut2 kaki kuu....


Kalau korang dah setel main2 ngan ikan tu, bolehla berehat kat side sini lak.. Tapi bayaran asing tauuu!!! Hehehe...


Dua makhluk yang dah siap di urut kakinye!!! Hahahaha.... Jom Balikkk!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...