Followers

Tersimpul Janji Antara Kami :

Daisypath Anniversary tickers

Terlafaz Ijab & Kabul Bersama :

Daisypath Anniversary tickers

Bukti Cinta & Anugerah Ilahi :

Lilypie Pregnancy tickers

Wednesday, February 11, 2009

my cute little CICI

My name is CICI!!!

Hahaha..disebabkan diriku ini suke benor berblogging (yela..bleh tambah kengkawan cyber,kan???mesti korangpun stujuuu..), maka saye buatla satu blog merapu ni.hehe..asek ngadap kek je,skali skala kena gak refresh mind...lepak2..merapu2..haha...

Actually,blog ni saye publish as open-diary saye.secret2 xle masuk lam ni tauu..haha..

Saye ni minat bebenorla kat spesis kucing...huhuhu..xtau nape..famili sayepun gitu...seb baik x jadi kucing!hahaha...Korang nmpk tak pitcher kat bawah nie???ni baru sekorrr..huhuhu...tapi dia ni paling manja ooo..bapak saye panggil dia PATI "pendatag tanpa izin"..huhuhu...sebab si cici ni datang lepak umah saye time raya ke-2 2008 baru2 ni..huhu..sian sehhh..baby lagi time tu.muke kesian gile,cam org ilang mak bapak...cam tau2 je umah saye wat open house time tu..dia menonong je datang kat pagar...Sampai skrg saye bela!

Cici lam 'case' kesayangan dia..kecik2 dulu muatlaa..skrg ni nak duk jgk lam tuu...sian btul...Ngantuk yerrr???

Cici lam pangkuan saye.haha...sememeh je muke tuu..suke posing yerrr???

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...